TAGLIATELLE WITH DARK TRUFFLE

Υλικά
450 gr φρέσκιες ταλιατέλλες (λινγκουίνι ή σπαγγέτι)
2 κουτ. της σούπας (30 ml) κρέμα
60 gr μαύρη τρούφα
½ (120 ml) παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι
ζωικό βούτυρο

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλλες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό (al dente). Ζεσταίνουμε ελαφρώς την κρέμα με το βούτυρο και μόλις καταβάσουμε το μίγμα από τη φωτιά τρίβουμε την φρέσκια τρούφα. Ανακατεύουμε την pasta με την σως. Τρίβουμε το φρέσκο πιπέρι και γαρνίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.