OMELETTE WITH TRUFFLE

Υλικά
30 gr τριμμένη μαύρη τρούφα
6 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
δοκιμάστε να έχετε αποθηκεύσει τα ωμά αυγά μαζί με την τρούφα σε ένα τάπερ στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσετε

Εκτέλεση
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε μία κουτ. της σούπας νερό. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι. Ανακατεύουμε ελαφρώς τα αυγά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και αλατίζουμε. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και τρίβουμε την τρούφα. Σερβίρουμε με ψημένη μπαγκέτα και λευκό βούτυρο.