ASPARAGUS A LA FLAMANDE WITH TRUFFLE

Υλικά
24 ολόκληρα σπαράγγια
4 καλά βρασμένα αυγά
½ κούπα (120 ml) ζωικό βούτυρο
4 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
φρέσκια μαύρη τρούφα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα σπαράγγια και τα βράζουμε σε ελαφρώς αλατισμένο νερό μέχρι ότου λίγο να μαλακώσουν. Τα απλώνουμε σε χαρτί για να στραγγίξουν. Ζεσταίνουμε το βούτυρο έως διαύγασης. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και αλατίζουμε. Αναμιγνύουμε τα αυγά αφού πρώτα τα έχουν ψιλοκόψει και το μαϊντανό με το ζεστό βούτυρο. Σερβίρουμε τα σπαράγγια στα πιάτα μας και τα περιλούζουμε με το μίγμα μας. Γαρνίρουμε με ξύσμα τρούφας.